Dealer-portal

PM Lissé gaat verder in creatieve afwerkingen

We helpen je verder met cursussen en inspiratie over de nieuwste materialen en aanbrengtechnieken. Samen inspireren we jouw klanten, door onze showroom met jou te delen.  

We gaan voor kwaliteit, met exclusieve merken als Rivedil en Cemher, die je alleen bij ons kunt krijgen. Zonder zorgen de beste en meest creatieve wandafwerkingen aanbrengen. We hebben er alles voor over. Wij gaan verder.

Cemher

Sinds 2018 is PM Lissé de officiële distributeur van Cemher© in Nederland en België.

Cemher© is een Spaanse microcement fabrikant en onderdeel van de Kilnher-groep. Zij hebben meer dan 75 jaar ervaring in de verf-, vernis- en coatings industrie. De microcement lijn van Cemher© is gestart in 2011 en is nu al een van de grootste producenten van Europa.

Rivedil

Met ingang van 2020 is PM Lissé de officiële distributeur van Rivedil© in Nederland en België.

Rivedil© is een van de grootste producenten ter wereld van decoratieve verf voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast leveren zij ook pleister, traditionele verf en speciale coatings.

Ga verder met PM Lissé!

Ervaar zelf hoe ver PM Lissé gaat voor het beste resultaat. Wij gaan verder dan de standaard leverancier, wij willen dat jij verder kan met de beste producten en de beste service. Daar hebben we alles voor over. PM Lissé gaat verder!


Neem contact op